تولید سلول درمانی و مقایسه بالینی: چه چیزی ، چگونه و چه زمانی


تاریخ پخش: 27 اکتبر 2021
زمان: 8:00 PT ، 11:00 ET ، 1600 CET

با توجه به پیچیدگی محصولات ، محدودیت منابع مادی و تنوع خاص اهدا کننده به اهداکننده ، ایجاد مقایسه در تولید سلول درمانی یک چالش عمده در این زمینه است. با تکامل محصولات در چرخه عمر ، سازمانها باید بر هدف نهایی تولید تمرکز کنند. علاوه بر این ، تجاری سازی محصولات سلول درمانی و کاربرد آنها برای جمعیت زیادی از بیماران ، انتقال از مدلهای تولید کوچک ، دستی یا نیمه اتوماتیک تک کاره به تولید تجاری قوی تر و کارآمدتر با استفاده از نوک بسته و خودکار را ضروری می سازد. -سکوهای نهایی

بوندا GEN در وبینار ، اعضای متخصص ما ایده هایی در مورد چگونگی ایجاد یک فرآیند تولید خودکار سلول که مطابق با نیازهای بالینی و تجاری باشد ، و همچنین نحوه مدیریت موفقیت آمیز یک چشم انداز نظارتی در حال تغییر دائمی برای تعیین قابلیت مقایسه محصولات ، به اشتراک می گذارند. ما همچنین با یک راه حل جدید خودکار و انعطاف پذیر – Cocoon آشنا می شویم®این فرصت را برای برآوردن الزامات تجاری و ارائه راه حل هایی برای انتقال تولید دستی CAR-T به فرآیندهای خودکار فراهم می کند.

پس از ارائه ، جلسه پرسش و پاسخ زنده برگزار می شود ، که به شما این امکان را می دهد تا سوالات خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.


لوگوی Lonza Biologics

دیدگاهتان را بنویسید