غلبه بر محدودیت های DNA پلاسمید در تولید درمان پیشرفته


تاریخ پخش: 6 دسامبر 2021
زمان: 8:00 PT ، 11:00 ET ، 1700 CET

انقلاب پزشکی ژنتیک در واقع در جریان است. همه گیری کووید -19 امکان نشان دادن پتانسیل واقعی واکسن های مبتنی بر mRNA و DNA را ممکن ساخته است ، اما چالش های مداوم برای غلبه بر این صنعت وجود دارد. تقریباً همه داروهای ژنتیکی فعلی (mRNA ، واکسن های DNA ، ناقل های ویروسی) به DNA پلاسمید به عنوان یک ماده اولیه مهم یا API بستگی دارند که در تولید درمان پیشرفته مشکل ایجاد می کند. اگرچه DNA پلاسمید ، که تولید و در دسترس بودن واکسن ها را تضمین می کند ، ارزش خود را ثابت کرده است ، اما در صنعت و همچنین در تولیدکنندگان قراردادی که DNA پلاسمید با کیفیت GMP را ارائه می دهند ، چالش هایی وجود دارد و در نتیجه عرضه به میزان قابل توجهی محدود می شود. ناتوانی در تولید DNA با کیفیت در کوتاه مدت توسعه سریع لوله های تحقیقاتی را تهدید می کند. علاوه بر این ، ژنهای مقاوم به آنتی بیوتیک در DNA پلاسمید در حال تبدیل شدن به یک مشکل مهم جهانی و تقویت کنترل نظارتی است.

بوندا GEN وبینار ، مجریان شناخته شده ما دکتر تامی دانکن و دکتر جیل ماکین، این مشکلات صنعت را حل می کند و یک ناقل DNA مصنوعی و بدون آنتی بیوتیک به نام dbDNA ™ (DNA doggybone) ، جایگزینی برای DNA پلاسمید ، مورد بحث قرار می دهد. علاوه بر این ، ما خواهیم آموخت که چگونه dbDNA می تواند مشکلات تخمیر سنتی را حل کند ، در حالی که با تغییر سریعتر تولید GMP و حذف توالی باکتری ها ، به سطح بالایی از ایمنی دست می یابد. این وبینار با کمک مطالعات موردی ، توضیح می دهد که چگونه dbDNA می تواند به سرعت مستقر شود و چگونه ضروری است که تولید DNA به سرعت در مقیاس جهانی انجام شود.

پس از ارائه ، یک جلسه پرسش و پاسخ زنده ارائه می شود ، که به شما این امکان را می دهد تا سوالات خود را از اعضای متخصص ما بپرسید.

دیدگاهتان را بنویسید